Palvelut

Neuvonta

Saat nopeata, tehokasta ja ratkaisukeskeistä neuvontaa erilaisissa oikeudellisissa kysymyksissä.

Alkuneuvottelu on maksuton. Varaa aika alkuneuvotteluun tästä (linkki yhteystietolomakekohtaan)

Neuvontaan kuuluu asian selvittäminen, mahdolliset neuvottelut vastapuolen kanssa ja sovinnollisen ratkaisun hakeminen tiiviissä yhteistyössä kanssasi.
Usein jo lyhytkin neuvontapuhelu riittää ratkaisemaan akuutin ongelman jolloin pääset jatkamaan päivääsi.

Oikeudenkäyntien hoitaminen

Pyrimme aina ensisijaisesti sopimaan asiasi vastapuolen kanssa. Aina se ei onnistu, jolloin edessä on oikeudenkäynti. Oikeudenkäyntien hoitaminen edellyttää vankkaa osaamista ja pitkää kokemusta.

Olen jo vuodesta 2001 hoitanut menestyksekkäästi työsuhteisiin liittyviä riita- ja rikosasioita yleisissä tuomioistuimissa. Olen lisäksi hoitanut muita riita- ja rikosasioita ja hallinnollisia hakemusasioita. Voit siis antaa asiasi hoidettavakseni ja jättää murehtiminen muille.

Koulutus

Voit tilata yrityksellesi koulutuksen niistä asioista joista tarvitsette lisätietoa. Koulutukset räätälöidään yrityksenne tarpeiden mukaan. Tämän takia niissä paneudutaan juuri sinun yrityksesi erityiskysymyksiin ja ongelmakohtiin ratkaisukeskeisesti.

Koulutuksia olen järjestänyt vuodesta 2001. Yhteistyökumppaneitani ovat esimerkiksi ruotsinkielisen kauppakorkeakoulun Vaasan yksikön jatkokoulutusyksikkö jossa olen kouluttanut työoikeutta, perhe- ja perintöoikeutta ja sopimusjuridiikkaa jo pitkään.

Muita yhteistyötahoja ovat esimerkiksi Svenska social- och kommunalhögskolan ja Helsingin yliopiston avoin yliopisto.

Muut oikeuden alat

Toimisto hoitaa myös muita kuin työoikeudellisia toimeksiantoja. Keskeisimpiä asiaryhmiä ovat sopimusoikeus, perhe- ja perintöoikeus ja rikos- sekä hallinto-oikeudelliset asiat.

Sopimusoikeus

Yritysten häiriöttömän toiminnan turvaamiseksi on tärkeätä solmia hyviä sopimuksia. Hyvän pk-yritysten tuntemuksen ja sopimusjuridiikan käytännön kokemuksen avulla pystymme auttamaan hyvien sopimusten laadinnassa ja välttämään haaksirikot sopimusvapauden karikoissa.

Perhe- ja perintöoikeus

Perhe- ja perintöoikeusasioita pieteetillä, useiden vuosien kokemuksella. Asiakirjat, perinnönjaot ja ositukset inhimillisellä otteella.

Rikos- sekä hallinto-oikeudelliset asiat

Jos olet rikoksen uhri ja tarvitset ymmärtävää apua rikosprosessin aikana ja haluat varmistaa oikeutettujen vaatimustesi hyväksyminen, voit kääntyä puoleemme. Avustamme myös rikoksesta epäiltyjä esitutkinnan ja rikosprosessin aikana, lähinnä talous- tai työrikosepäilyissä.

Maahanmuuttoasiat, oleskeluluvat ja muut hallinnolliset asiat hoituvat myös ammattitaidolla ja ymmärtävällä asenteella.

Asianajotoimisto Max Lindholm

Kuulumme Asianajajaliittoon ja meitä velvoittaa rehellinen ja tunnollinen asianajajatapa.
Hoidamme kaikki tehtävät huolellisesti, täsmällisesti, tarpeellisella joutuisuudella sekä tarpeettomia kustannuksia aiheuttamatta.